Algemene informatie

Hieronder vind je informatie over waar de lessen worden gegeven, wat de kosten zijn, en enkele richtlijnen, adviezen en afspraken.

Locatie: Agnus Dei kerk in WaalreLocatie:
Agnus Dei Kerk
Koningin Julianalaan 12
5582 JV Waalre
Bij goed weer worden de lessen buiten gehouden.

Vanaf begin september is het ook mogelijk om online lessen te volgen. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met Marja: Tel: 06-45921284
Mail: taichibalansenenergie@gmail.com

Kosten van de lessen:
Het jaar is ingedeeld in 3 lesblokken:
• Blok 1: januari tot aan de meivakantie
• Blok 2: einde meivakantie tot aan de zomervakantie
• Blok 3: einde zomervakantie tot aan de kerstvakantie
Hier vind je de lestijden en overzicht van de vakanties.

Elk lesblok kun je een keuze maken uit 2 betalingsmogelijkheden:
Een wekelijks abonnement
- Kosten: een prijs per blok, gebaseerd op € 7,85 per week x het aantal weken dat er in dat lesblok zit. De betaling is voorafgaand aan het blok.
- Inhalen op een ander moment dan in je eigen groep, kan als er plek is.
- Als je een keer extra wil komen, dan kan dat als er plek is en betaal je € 5,50 voor de extra les. Dit flex bedrag wordt achteraf verrekend.

Een Flexibel abonnement:
Het flexibele abonnement bestaat uit:
- een basisbedrag per blok van € 4,00 per lesweek x het aantal lesweken in dat blok, betaling is vooraf
- en een flexibel bedrag per blok van € 5,50 per les dat je komt, betaling hiervan is achteraf.
- Het basisbedrag dient dus voorafgaand aan het blok betaald te worden, het flexibele deel wordt achteraf in rekening gebracht. Aan het einde van een blok ontvang je daarvoor een mail met deelnameoverzicht.
- Deelnemen op een ander moment dan in je eigen groep, kan als er plek is.
- Met dit flexibele abonnement ben je verzekerd van een vaste plek maar bepaal je zelf hoe vaak je komt
Voorbeeld:
- Een lesblok bestaat bijvoorbeeld uit 15 lesweken.
- Je betaalt dan vooraf 15 x € 4,00 = € 60,00.
- Stel dat je van die 15 weken 10 keer komt, dan betaal je 10 x € 5,50 = € 55,00 achteraf.
Extra voorwaarden:
- Bij het flexibele abonnement geldt dat als je niet komt en je jezelf niet op tijd hebt afgemeld, een les wel gezien wordt als gebruikt en dus aan het einde van dat blok in rekening wordt gebracht.
Op tijd afmelden betekent:
- voor de avondgroepen uiterlijk om 16.00 uur diezelfde dag;
- voor de ochtendgroepen uiterlijk 20.00 uur de avond ervoor;
- Voor de middaggroep uiterlijk 09.30 uur diezelfde dag
Op die manier kan ik mensen die graag willen inhalen of een keer extra willen komen, nog tijdig laten weten dat er plek vrij is.

Introductielessen:
De ervaring leert dat je pas na een periode kunt voelen wat Qigong echt met je doet, daarom is er een proefperiode van 7 lessen voor de mensen die voor het eerst kennismaken met deze bewegingsvormen. De kosten voor deze 7 lessen zijn € 38,50. Deze lessen zijn geldig gedurende 7 lesweken.
Mocht je na 1 les niet door willen gaan dan is dat natuurlijk geen probleem, dan betaal je € 5,50 voor alleen die ene les.
Ga je wel door dan is de betaling in een keer, na de eerste les, door overboeking op bankrekeningnummer NL87 KNAB 0259 9208 00, t.n.v. Tai Chi Balans en Energie, ovv voor-en achternaam.

Richtlijnen, adviezen en afspraken:
- Beoefen Qigong vanuit respect voor jezelf, ga niet verder dan wat goed voelt en ga niet over je eigen grens. Deelname aan de lessen is op eigen verantwoordelijkheid, als je twijfelt of Qigong goed is voor je gezondheid, raadpleeg dan een arts, ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.
- Draag tijdens de lessen kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en platte, soepele schoenen.
- Eet uiterlijk 2 uur voor aanvang van de les, lukt dat niet, eet dan iets lichts.
- Voor je eigen rust, en voor die van anderen, is het fijn als je uiterlijk 5 min van te voren in de zaal aanwezig bent. Geef je telefoon ook rust tijdens de lessen of tijdens eventuele andere activiteiten van Tai Chi Balans en Energie waar je aan deelneemt.
- Let altijd goed op je spullen, laat je spullen nooit achter in een andere (niet af te sluiten) ruimte dan de lesruimte, ik ben zowel voor, tijdens of na de lessen niet verantwoordelijk voor verdwijning, vermissing, verwisseling of diefstal van zaken en kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.
- Mocht je een keer niet kunnen, dan kan je de gemiste les op een ander tijdstip (in overleg) inhalen. Als je niet kan, is het fijn als je dat van tevoren laat weten, met een appje/sms-je/mailtje/telefoontje. Mocht iemand anders een les willen inhalen dan weet ik of er plek is en hoef ik niemand teleur te stellen.
- Bij het flexibele abonnement geldt dat als je niet komt en je jezelf niet op tijd hebt afgemeld, een les wel gezien wordt als gebruikt en dus aan het einde van dat blok in rekening wordt gebracht. Op tijd afmelden betekent:
- voor de avondgroepen uiterlijk om 16.00 uur diezelfde dag;
- voor de ochtendgroepen uiterlijk 20.00 uur de avond ervoor;
- Voor de middaggroep uiterlijk 09.30 uur diezelfde dag
- Mocht een les van mijn kant niet door kunnen gaan, dan schuiven de vervallen lessen door naar het volgende lesblok.
- Elk lesblok kan je kiezen tussen een wekelijks abonnement en een flex-abonnement. Zowel het wekelijkse als het flex-abonnement zijn geldig gedurende een lesblok. De informatie over de lesblokken ontvang je voorafgaand aan elk blok. De actuele lestijden, vakanties en tarieven staan ook vermeld op deze website.
- Betalingen zijn in een keer, vooraf, door overboeking op bankrekeningnummer NL87 KNAB 0259 9208 00, t.n.v. Tai Chi Balans en Energie, ovv voor-en achternaam.

AVG Privacyverklaring, kort samengevat:
- Tai Chi Balans en Energie verwerkt geen andere persoonsgegevens dan je op het inschrijfformulier hebt verstrekt, en dat zijn je voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en emailadres.
- De contactgegevens worden gebruikt om je te kunnen informeren over alle activiteiten van Tai Chi Balans en Energie.
- De door jou verstrekte gegevens worden door Tai Chi Balans en Energie uiteraard vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt, tenzij er een wettelijke verplichting is.
- Mocht je besluiten te stoppen met de lessen bij Tai Chi Balans en Energie, dan worden jouw gegevens door Tai Chi Balans en Energie na een jaar vernietigd.
- Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.
- Tai Chi Balans en Energie maakt geen gebruik van Cookies, of vergelijkbare technieken.
De uitgebreide versie van de Privacyverklaring vind je hier. (PDF file, 20 kilobyte.)