Tai Chi Balans en Energie

 

Tai Chi Balans en Energie verzorgt lessen in Tai Chi Quan en Tai Chi Qigong in Aalst-Waalre en Valkenswaard. Wekelijks kun je lessen volgen, zowel overdag als ’s avonds en zowel in groepsverband in de zaal als online.

 

AanmeldenLestijden

In de eenvoud ligt de grootste kracht

Voor het beoefenen van Tai Chi en Qigong heb je niets nodig behalve jezelf. Het is laagdrempelig en kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke beperking.

Maar woorden zeggen niet genoeg, pas na een periode kun je voelen wat het écht met je doet. Daarom nodigen wij je uit om zelf te komen ervaren wat deze bewegingsvorm voor jou kan betekenen.

Balans – Energie – Focus – Ontspanning – Bewustwording – Souplesse – Kracht – Niet prestatiegericht

Tai Chi Quan en Tai Chi Qigong zijn bewegingsvormen met ogenschijnlijk eenvoudige oefeningen en juist in die eenvoud ligt haar kracht: het zijn oefeningen die rust en ontspanning combineren met lichamelijke activiteit.

Het is een manier van bewegen die je gezondheid verbetert: je komt zowel fysiek als mentaal beter in balans, je bouwt energie op, je leert te focussen, het brengt ontspanning, souplesse, je bouwt kracht op, je bent je bij elke beweging bewust van wat er in je lijft gebeurt, en het versterkt je immuunsysteem.

Lessen van Tai Chi Balans en Energie

Wekelijks kun je bij Tai Chi Balans en Energie lessen volgen in Tai Chi Quan en Tai Chi Qigong, zowel overdag als ’s avonds, en zowel in groepsverband in de zaal als online (m.u.v. Tai Chi Quan) vanuit je eigen plek.

Over Marja

Mijn naam is Marja Nieuwland en ik woon, samen met mijn man en onze 2 zonen, in Aalst-Waalre.

Ik ben dankbaar dat deze prachtige bewegingsvorm op mijn pad is gekomen. Het heeft mij veel gebracht en datzelfde gun ik anderen van harte. Het is heerlijk om steeds bij te kunnen leren, verder te gaan met scholing en dat dan ook weer door te kunnen geven.

 Lestijden Tai Chi Qigong en Tai Chi Quan

De lessen zijn rechtstreeks online te volgen (m.u.v. de Tai Chi Quan-les)

 

DAG TIJD LES LOCATIE 
Maandag 10.30 – 11.30 Tai Chi Qigong Waalre
Dinsdag 10.30 – 11.30 Tai Chi Qigong Waalre
Dinsdag 18.45 – 19.45 Tai Chi Qigong Waalre
Woensdag 09.00 – 10.00 Tai Chi Qigong Waalre
Woensdag 17.45 – 18.45 Tai Chi Quan Valkenswaard
Donderdag 20.00 – 21.00 Tai Chi Qigong Waalre